<  
>  

Pensjon Pluss AS

Bankvirksomhet, Finans -verdipapirer / megling, Forsikring / Assuranse

Pensjon Pluss er et innskuddspensjonsforetak som ble stiftet i april 2013.
Vårt største fokus er å levere et ærlig, transparent og robust pensjonsprodukt. Vi tilbyr alltid best mulig pris til våre kunder. Vi opererer med en transparent prisstruktur som er lett å forstå. Det finnes ingen skjulte kostnader eller gebyrer.

Vår inntektsstrøm er totalt uavhengig av de ulike spareprofilene du kan velge mellom, altså har vi ingen egeninteresse knyttet til dette, og du kan være trygg på at våre anbefalinger alltid er til ditt eget beste.
Ettersom vi kun tilbyr standardprodukter, holder vi administrasjonskostnadene nede og kan operere med bedre priser, som igjen er til fordel for våre kunder.

Vår investeringsstrategi er skreddersydd med spesialutviklede fond for å sikre din fremtidige pensjon.
Enklere administrasjon – Alle nødvendige pensjonsdata genereres automatisk fra bedriften sin lønnsfil. Dette reduserer manuelt arbeid og sikrer korrekt kommunikasjon og sparing.
Lavere kostnader – Pensjon Pluss kombinerer bruken av standard teknologikomponenter, standardiserte arbeidsprosesser, global outsourcet teknologi og back office-funksjoner, hvilket holder kostnadene nede og gjør at vi kan tilby bedre priser. Videre lar vi alle kunder ta del i selskapets besparelser og gir på denne måten økt verdi til pensjonsproduktet.

Bedre forventet kjøpekraft – Robust og ærlig fondsforvaltning. Vi fokuserer på lave oljepris- og boligmarkedrelaterte risikoer og tilbyr forvaltning tilpasset målet, ikke den ansattes alder. Vi sikrer først pensjonistens kjøpekraft, for deretter å maksimere avkastningen på overskuddet.

Fakta om Pensjon Pluss AS
Hovedkontor
Lillestrøm
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2013
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Oslo, Lillestrøm
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Pensjon Pluss AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Oslo, Lillestrøm

Bli kjent med Pensjon Pluss AS

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Chief Compliance Officer (CCO)

Fakta om Pensjon Pluss AS

Adresse

Solheimsgata 1, 2000 Lillestrøm, Norge