<  
>  

OASEN RESSURSSENTER AS

Helsesektor / Omsorg

Oasen Ressurssenter er et sted for trygghet, trivsel, utvikling og forandring for familier og enkeltpersoner. Vi er lokalisert i Sarpsborg, men leverer tjenester i hele regionen.

Vi er et avlastnings- og botiltak for barn og ungdom med ulike bistandsbehov, funksjonshemninger og sosial/ emosjonelle vansker, men bidrar med vår helhetstenking også som ressurspersoner overfor foresatte og familie/nettverk for øvrig. Tjenestene utføres etter helse- og omsorgstjenesteloven og etter Lov om barneverntjenester, samt for privatpersoner i form av familieterapi / parsamtaler og individualterapi.

Vi har rammeavtaler og enkeltavtaler med de fleste kommuner i vår region, og er kjent for å gi tilbud av solid faglig kvalitet.

Flere av våre terapeuter har bred erfaring fra ulike profesjonelle veiledningssituasjoner, og vi kan også tilby veiledning og utviklingssamtaler både til arbeidsgrupper og til enkeltpersoner.

Selskapet ble startet i år 2000 med å tilby tjenester innen sosialsektoren, og begynte med avlastningsturer og miljøterapeuttjenester. I 2005 kjøpte vi vårt først hus i Brattveien-området, som nå er senter for vår virksomhet med flere boliger samlokalisert. Alle våre avdelinger er samlet innenfor en radius av 2,5 km, og korte avstander sikrer samhørighet mellom boligene, og en helhetlig organisasjonskultur.

Fakta om OASEN RESSURSSENTER AS
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Bildegalleri

Kontaktperson

Daglig leder

Fakta om OASEN RESSURSSENTER AS

Adresse

Brattveien 4, 1738 Borgenhaugen