Hvordan har din reise i Traftec vært?

Min karriere hos Traftec startet som 14-åring ved utplassering i Otera Samferdsel. Den tidlige interessen for å koble lyktestolper ledet meg til å velge energimontør som yrkesfag på yrkesskolen. Etter å ha fullført læretiden som Energimontør og tatt teknisk fagskole, ble jeg ansatt i det nye selskapet, Traftec. Først 2,5 år som prosjektingeniør og nå som Senior Prosjektingeniør.

Ansvarsområde:

Som Senior Prosjektingeniør har jeg ansvaret for å sikre at prosjekteringen følger prosjektets fremdriftsplan. Dette innebærer koordinering med byggherren, kunden, leverandører, konsulenter og eksterne interessenter som mobiloperatører og nettselskaper. I tunnelprosjekter er jeg også ansvarlig for sikkerhetsgodkjenningsprosessen mot veidirektoratet.

I tillegg til mine prosjektrelaterte oppgaver, innehar jeg posisjonen som hovedtillitsvalgt og styreleder i fagforeningen, El og IT. I samarbeid med bedriften arbeider vi for at de ansatte skal ha de best mulige vilkårene samtidig som bedriften opprettholder sin sterke konkurranseevne.

Typisk arbeidsdag:

En typisk dag involverer møter med kunder og prosjekterende, deltakelse i prosjekterings- og samhandlingsmøter, utarbeidelse av prosjekteringsgrunnlag og gjennomgang av 3D-modeller samt sørge for gode verktøy for våre prosjekteringsteam.

Hvordan er arbeidsmiljøet i Traftec?

Jeg trives enormt godt i Traftec takket være den gode kulturen, det trygge og hyggelige arbeidsmiljøet, opplevelsen av flat organisasjonsstruktur og ett transparent lederskap med fokus på ansattes personlige utvikling, trivsel og velvære.

Hva er gøy med å jobbe i Traftec og i den stillingen du har?

Det mest givende med Traftec er den sterke samarbeidsånden. Gode relasjoner i prosjektene, avdelingen og klubben gir en følelse av tilhørighet. Mine erfaringer viser at utfordringer fører til personlig vekst, og det å føle seg verdsatt som ansatt med muligheter for utvikling og fleksibilitet gjør at arbeidsdagene blir gledelige!