<  
>  

Molde kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Molde er en by og en kommune i Romsdal i Møre og Romsdal. Kommunen grenser i vest til Aukra, i nord mot Fræna og Gjemnes og i øst mot Nesset. Sør for Langfjorden i øst ligger Rauma, sør for Moldefjorden er Vestnes, og vest for Julsundet er Midsund kommune. Betegnelsen rosenes by har sitt opphav i behagelig klima og frodig vegetasjon som kjennetegner området. Store deler av kommunen ligger sydvendt i fjordstrøk med stabile vinterforhold og gode sommertemperaturer. Omtrent 80 % av kommunens befolkning bor i Molde by. Molde by regnes arkitektonisk som en av landets best bevarte gjenreisningsbyer. Den har et kompakt og intimt sentrum med nærhet til bymarka og kontakt med fjorden. Byvåpenet, en hval som jager sild inn i en tønne, henspiller på byens opprinnelige livsgrunnlag – eksport av sild og tømmer. Molde har varierte arbeidsplasser innen industri, handel, privat og offentlig tjenesteyting. Som regionalt senter og vert for fylkes- administrasjonen står næringer som handel og privat- og offentlig tjenesteyting sterkt i kommunen. Molde sjukehus er den største arbeidsgiveren i kommunen. Molde er en viktig industrikommune med kompetansebedrifter som aksjeselskapene Glamox, National Oilwell Varco, Brunvoll, Eltel, Bussbygg og Midthaug. Befolkning 24 388 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i Molde kommune
Jobbmuligheter i Molde kommune
Har du lyst til å være med å skape fremtidens Molde? Molde kommune har omlag 1800 dyktige medarbeidere. De legger ned en betydelig innsats for at byens innbyggere skal ha en meningsfull og god hverdag. Kommunen tilbyr varierte og spennende arbeidsoppgaver, dyktige kolleger og gode pensjonsordninger. Det er til enhver tid behov for vikarer innen skole, barnehage, pleie og omsorg og tiltak funksjonshemmede. Dersom du er interessert i slike oppdrag, ber vi deg sende e-post til personal- og organisasjonsavdelingen eller ta kontakt på telefon 71 11 11 50.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (76)

Fakta om Molde kommune