<  
>  

Moskenes kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Moskenes er en kommune i Lofoten i Nordland og ligger på den sørlige delen av Moskenesøya. I kommunen finnes flere fiskevær som Hamnøy, Sakrisøy, Reine, Moskenes, Sørvågen, Tind og Å. Moskenesøya har mange spennende naturopplevelser å by på. Kommer man sjøveien, om Moskstraumen - som regnes som en av verdens sterkeste og farligste havstrømmer - kommer man til yttersida av Lofoten. Her finner man spor av gammel bosetning. I Refsvika ligger Kollhellaren, ei hule med omtrent 3000 år gamle hulemalinger. På innersida finner man Reinefjorden. Moskenes kommune er i dag en moderne kommune, der fiskeri er hovednæringen, men der reiselivsnæringen er i sterk vekst. Offentlig service, privat service, havbruk og hvalfangst er også næringsområder av stor betydning. Befolkning 1 125 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Moskenes kommune

Moskenes sykehjemMoskenes sykehjem er samlokalisert med hjemmebaserte tjenester og  består av sykehjemsavdeling med 16 institusjonsplasser, kjøkken og vaskeri og en
23.09.2021 Moskenes
Servicebolig SørvågenServiceboligen på Sørvågen er et døgnbemannet bofellesskap med 6 leiligheter og fellesareal. Pasientene har ulike hjelpebehov slik at det
30.09.2021 Moskenes

Rekrutteringskalender

  • SEP 23
    2021
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere