<  
>  

Brilleland Amanda Haugesund

I løpet av 30 år har Brilleland vokst til å bli en av Norges ledende optikerkjeder, der lave priser og høy kvalitet går hånd i hånd med faglig ekspertise. Brilleland er den profesjonelle kjeden for folk flest, med variert og tidsriktig utvalg til lav pris. Hos Brilleland skal alle oppleve at de har råd til høy kvalitet, både når det gjelder solbriller, briller, kontaktlinser og behandling av synet. Brilleland AS er landets mest kjente optikerkjede, med 71 butikker og en omsetning på over 600 millioner kroner. Vi er en del av Grand Vision, en av verdens største optikerkjeder. Vi har autoriserte optikere i alle våre butikker med spesialkompetanse innen klinisk optometri, kontaktlinser, progressive briller, arbeidsplassoptometri, synstrening med mer.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Brilleland Amanda Haugesund

Adresse

5536 HAUGESUND