<  
>  

Green Spirit AS

Varehandel / Dagligvare / Butikk

Green Spirit selger økologiske produkter for skjønnhet og velvære med respekt for naturen, dyrene og mennesket. Dette betyr produkter uten giftige kjemikalier som kan påvirke miljøet og helsen vår negativt. Produktene er økologisk sertifisert, basert på rene naturlige og økologiske råvarer, er fri for dyretesting, og de fleste produktene våre er dessuten veganske. Vi har et bredt spekter av produkter innen hudpleie, makeup, hårpleie, hårstyling, selvbruning, mor- og babypleie, hårfjerningsvoks, solpleie, parfymer og deodoranter.

Les mer
Fakta om Green Spirit AS
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Green Spirit AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Daglig leder

Fakta om Green Spirit AS

Adresse

Holtegata 32, 0335 Oslo