<  
>  

 

Akari er et reklame- og innholdsbyrå som jobber lokalt med lokale kunder, samarbeidspartnere og leverandører. Akari fokuserer på å skape og fortelle gode historier sammen med en helhetlig profil og markedsføring for kundene.

Historiene i fokus
Medieverden er i stadig endring og det er godt innhold som skaper engasjement.

Derfor har vi i Akari valgt å satse på historiene, innholdet og menneskene. Vi fokuserer på å bygge innhold som engasjerer, med lokal forankring og mennesker i fokus.

Hvorfor navnet Akari?
Akari betyr «lys» på japansk. Lys er grunnlaget for alt vi ser og gir oss de visuelle opplevelsene vi hver dag opplever. Det samme gir Akari videre til sine kunder. Film, foto, grafikk, tekst er alle elementer som skal oppleves visuelt.

En historisk vekst
Akari har siden oppstarten i 2015 vokst fra 2 til 9 ansatte og over doblet omsetningen hvert år. Akari har 4 faste byråkunder, samtidig som byrået server over 200 lokale og nasjonale kunder hvert år. 2017 ble nok et suksessår for Akari med en omsetning på 6,3 millioner og et resultat på tett opp mot halve millionen. Inngangen på 2018 lover godt for veien videre, med flere kunder, oppdrag og ansatte som sikrer en solid vekst for veien videre.

 

Fakta om Akari AS
Hovedkontor
Kongsberg
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2015
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger

Bli kjent med oss

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Daglig leder i Akari AS

Adresse

Kirkegårdsveien 45, 3616 Kongsberg