<  
>  

Måsøy kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Måsøy kommune ligger i Finnmark. Kommunen består av øyene Ingøy, Rolvsøy, Hjelmsøy, Måsøy og Havøya, der kommune- senteret Havøysund ligger. På fastlandssiden ligger bygdene Snefjord, Slotten og Lillefjord. Kommunen grenser mot Kvalsund, Porsanger og Nordkapp. Kommunen er tynt befolket. Hovednæring er fiske og fiskeindustri. Det er omkring 2.200 ferskvann i kommunen. I mange av disse er det fiskemuligheter hvor ørret og røye er de mest utbredte fiskesorter. I fjordene (fra svabergene) og ute på sjøen (fra fiskebåten) er det rikelige muligheter til havfiske. Det er også store bær- og jaktmuligheter omkring i hele kommunen. På Havøysund ligger Havøysund Patentslipp som er et moderne skipsreparasjonsverksted. Norsk Hydro har bygget en vindmøllepark på på Havøya. Befolkning 1 324 (2008)
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Måsøy kommune

Om stillingenMåsøy kommune søker etter helsefagarbeidere til sykehjemmet og til hjemmetjenesten.Vi har ledige stillinger, både faste og vikariat og ønsker oss medarbeidere som vil jobbe i et utfordrende og utviklende fagområde. Arbeidsplassene er tverfaglig sammensatt og gir helhetlige tjenester til sine brukere.Stillingene inngår i turnus med arbeid hver 3. helg.Søknadsfrist: Søknadene vil bli vurdert fortløpendeSnarlig tiltredelseFor ansettelser i stillingen/oppdrag hvor man yter tjenester etter helse- og omsorgstjenesteloven kreves at gyldig politiattest, ikke eldre enn 3 måndeder, må fremlegges før tilsetting i stillingen. Attest kreves bare av søkere som får tilbud om jobb og skalikke vedlegges søknaden.ArbeidsoppgaverGi pleie til pasienter i tråd med gjeldene krav til kvalitet, lovverk, retningslinjer og faglig god praksisDokumentere etter gjeldende lover og retningslinjerHolde seg oppdatert innenfor eget fagområde og delta i faglig utviklingsarbeidVeilede og informere pasienter og deres pårørendeVeilede og informere elever, lærllinger og kolleger ved behovSamarbeide med pasienten og dens pårørendeFoksu på hverdagsmestring i møte med pasienten, bruk av velferdsteknologiKvalifikasjonskravAutorisert helsefagarbeider/off. godkjent hjelpepleierDet kreves gode norskkunskaper, både muntlig og skriftligPolitiattest må fremlegges ved ansettelseSøkere som ikke fyller kompetansekreavet kan få midlertidig tilsetting i 1 år. Dersom det er behov kan det etter avtale legges til rette for fagutdanning (kombinere jobb/fagutdanning mot bindingstid)Personlige egenskaperGode samarbeidsevner, imøtekommende og vennligFleksibel og løsningsorientertDu arbeider kunnskapsbasert, med pasienten i fokusDu skaper arbeidsglede og bidrar til gode endringsprosesserDet legges vekt på personlig egnethet til stillingenVi tilbyrVi tilbyr lønn etter sentrale lønns- og stillingsregulativ samt en lokal lønnsstige.Spørsmål om stillingenHøres dette interessant ut? Vil du vite mer kan du gjerne kontakte virksomhetsleder Arnstein Larsen, ala@masoy.kommune.no, tlf 476 11 186Søknaden sendes via jobbnorge.Bli bedre kjent med oss herwww.masoy.kommune.noVideo: https://www.youtube.com/watch?v=ncfQHpbDD3cSe annonsen og søk på stillingen www.jobbnorge.no Adresse: Havøysund
13.05.2021 Måsøy

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere