Bemanning og Konsulenttjenester AS

Rekruttering / HR / Bemanning

Bemanning & Konsulenttjenester AS er et bemanningsselskap som har sitt nedslagsfelt på Østlandet. Vi har hovedkontor i Oslo og avdelingskontorer på Ski, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø.

Vi leverer de fleste typer bemanningstjenester til det private næringsliv og det offentlige. Vi leverer personell innen bygg og anleggsbransjen, helsesektoren, elektro- og mekaniske bransjer, merkantile bransjer og olje- og gass næringen. Hovedsakelig rekrutterer vi fra Norge, Sverige, Island, Polen og India . Vi rekrutterer personell på alle nivåer.

Les mer
Fakta om Bemanning og Konsulenttjenester AS
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Bemanning og Konsulenttjenester AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Haster!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Personal sjef

Fakta om Bemanning og Konsulenttjenester AS

Adresse

Holbergs plass 2, 0164 oslo