<  
>  

Bemanning og Konsulenttjenester AS

Rekruttering / HR / Bemanning

Bemanning & Konsulenttjenester AS er et bemanningsselskap som har sitt nedslagsfelt på Østlandet. Vi har hovedkontor i Oslo og avdelingskontorer på Ski, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø.

Vi leverer de fleste typer bemanningstjenester til det private næringsliv og det offentlige. Vi leverer personell innen bygg og anleggsbransjen, helsesektoren, elektro- og mekaniske bransjer, merkantile bransjer og olje- og gass næringen. Hovedsakelig rekrutterer vi fra Norge, Sverige, Island, Polen og India . Vi rekrutterer personell på alle nivåer.

Fakta om Bemanning og Konsulenttjenester AS
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Bemanning og Konsulenttjenester AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Haster! Jobb hjemmefra

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Personal sjef
Jobbmuligheter (2)

Fakta om Bemanning og Konsulenttjenester AS

Adresse

Holbergs plass 2, 0164 oslo