<  
>  

Working Ants

Bygg / Anlegg / Entreprenør

Working Ants er et entreprenørselskap som har som mål å kunne tilby førsteklasses tjenester innen prosjektledelse og utførelse av håndverksrelaterte oppgaver. Vi ønsker å være en ledende aktør både for bedrifts og privatmarkedet i Oslo omegn.

Vi er en godt sammensveiset organisasjon med tverrfaglig kompetanse, som jobber ambisiøst med å sikre en optimal og kvalitetssikret gjennomføringsprosess.

Alt vi holder på med blir fortløpende evaluert og forbedringer implementeres gjennom korrigerende tiltak - vel vitende om at bransjen har stort  utviklingspotensiale relatert til dette.

Kundene våre skal føle seg trygge på oss som samarbeidspartner, og ha tillitt til at vi hele tiden utfører vårt arbeid på den mest forsvarlige, korrekte og hensiktsmessige måten.

For å kontinuerlig utvikle oss - har vi kontinuerlig behov for sultne tømrere, malere, flisleggere og prosjektledere.

Fakta om Working Ants
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Oslo
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Working Ants

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Oslo

Bli kjent med Working Ants

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Working Ants

Adresse

Husebybakken 28B