Asio

IT: Hardware / Software

I Asio tror vi på at engasjerte barn lærer best. Gjennom spillmekanikk er det mulig å levere løsninger som øker sjansen for at dette engasjementet er tilstede. Vi vil hjelpe skoler og hjem til å inspirere barna, og vekke nysgjerrighet, til og med når ting kan oppleves vanskelig og komplisert. Dette skjer akkurat nå. Flere år med utvikling har munnet ut i produkter med hundrevis av timer med læring!

Les mer
Fakta om Asio
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Oslo

Ledige stillinger hos Asio

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Daglig leder

Fakta om Asio

Adresse

Skippergata 22, Oslo