<  
>  

Nedre Eiker kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Nedre Eiker er en kommune i Buskerud. Den grenser mot Lier, Drammen, Hof og Øvre Eiker. Sammen med Øvre Eiker er kommunen en del av landskapet Eiker. De fleste av innbyggerene bor i Mjøndalen, Krokstadelva, Solbergelva og Steinberg. Mjøndalen er største tettsted og kommunesenter med ca 8000 innbyggere. Nedre Eiker er en næringsaktiv kommune. Her finnes alt fra tunge hjørnesteinsbedrifter til nyetablerte selskaper som satser i området. Historisk har kommunen vært den som hadde flest ansatte i industrien i forhold til innbyggertall. Papir- og celluloseindustrien dominerte i kommunen frem til begynnelsen av 70-tallet da den store strukturrasjonaliseringen skjedde innefor disse bransjer. Kommunen har fremdeles industrivirksomhet med Trelleborg-Viking som det store flaggskip, men handels- og servicevirksomhetene har inntatt en stadig mer og mer betydningsfull rolle. Buskerud Storsenter og Krokstad Senter er de største virksomheter kommunen har i dag. Befolkning 22 157 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (63)

Fakta om Nedre Eiker kommune