Accountor Fredrikstad

Accountor er Nord- Europas største selskap innen økonomi- og rådgivningstjenester. Størrelsen har betydning, for vi vil gjerne være nær våre kunder og investere i deres fremtid. I Norge har vi nærmere 80 kontorsteder. Vi ønsker hele tiden å tenke nytt. Vi investerer i digitale tjenester, og utvikler våre medarbeidere til bedre økonomistyringseksperter. Alt vi gjør er av hensyn til kundene våre. Vi arbeider med mennesker- ikke med tall.

Accountor i Fredrikstad har i dag 22 dyktige medarbeidere hvor 13 er autoriserte med lang erfaring innen regnskap. Accountor i Fredrikstad har ca. 400 kunder fra mindre enkeltmannsforetak til større aksjeselskap. Vi har kunder innen de fleste bransjer og forretningsområder.

Se ellers http://www.accountor.no/fredrikstad for nærmere presentasjon av oss.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Accountor Fredrikstad

Adresse

1661 ROLVSØY