<  
>  

ALS Laboratory Group AS

Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk

ALS Laboratory Group Norway AS er en del av ALS Laboratory Group, som er et internasjonalt laboratorieselskap med base i Australia. ALS Laboratory Group er lokalisert på mer enn 400 plasser i 50 land i Australia, Asia, Nord- og Sør-Amerika, Afrika og Europa og har pr i dag over 12 000 ansatte. I Vest-Europa finnes i dag tre større laboratorier; ALS Scandinavia Luleå som er spesialisert på grunnstoffanalyser med ICP teknikker, ALS Scandinavia Stockholm som utfører ekspressanalyser på organiske parametere, i tillegg til asbest og partikkelanalyser med SEM, og ALS Tsjekkia som utfører organiske parametere, dioksiner og fys-kjem parametere.

I Norge er ALS Laboratory Group lokalisert sentralt på Skøyen i Oslo. Vi startet opp i 2000 og er nå 20 ansatte. Det er foreløpig ingen laboratorievirksomhet knyttet til kontoret i Oslo. Vi tilbyr analysetjenester innen miljø, industri, næringsmidler, arbeidsmiljø, humanbiologi og mineralogi. En lang rekke forskjellige prøvetyper kan analyseres som for eksempel vann, salt- og brakkvann, jord, sedimenter, slam, støv, filter, mineraler, matvarer, fôr, blod, urin, legemidler, plastprodukter og elektronikk. ALS Laboratory Group er kjent for god kundeservice, høy kvalitet og konkurransedyktige priser. ALS Laboratory Group er et av de raskest voksende laboratorietjenesteytende virksomheter i Norge og har som mål å øke sin markedsandel enda mer i Norge.

Fakta om ALS Laboratory Group AS
Hovedkontor
Skøyen
Antall ansatte
11-50
Etablert år
2000
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos ALS Laboratory Group AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant
Fortløpende Oslo

Bli kjent med oss

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Laboratory Service Manager
Jobbmuligheter (3)

Fakta om ALS Laboratory Group AS

Adresse

Drammensveien 264, 0283 Oslo