<  
>  

ALS Laboratory Group AS

Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk

ALS Laboratory Group Norway AS er en del av ALS Laboratory Group, som er et internasjonalt laboratorieselskap med base i Australia. ALS Laboratory Group er lokalisert på mer enn 400 plasser i 50 land i Australia, Asia, Nord- og Sør-Amerika, Afrika og Europa og har pr i dag over 12 000 ansatte. I Vest-Europa finnes i dag tre større laboratorier; ALS Scandinavia Luleå som er spesialisert på grunnstoffanalyser med ICP teknikker, ALS Scandinavia Stockholm som utfører ekspressanalyser på organiske parametere, i tillegg til asbest og partikkelanalyser med SEM, og ALS Tsjekkia som utfører organiske parametere, dioksiner og fys-kjem parametere.

I Norge er ALS Laboratory Group lokalisert sentralt på Skøyen i Oslo. Vi startet opp i 2000 og er nå 20 ansatte. Det er foreløpig ingen laboratorievirksomhet knyttet til kontoret i Oslo. Vi tilbyr analysetjenester innen miljø, industri, næringsmidler, arbeidsmiljø, humanbiologi og mineralogi. En lang rekke forskjellige prøvetyper kan analyseres som for eksempel vann, salt- og brakkvann, jord, sedimenter, slam, støv, filter, mineraler, matvarer, fôr, blod, urin, legemidler, plastprodukter og elektronikk. ALS Laboratory Group er kjent for god kundeservice, høy kvalitet og konkurransedyktige priser. ALS Laboratory Group er et av de raskest voksende laboratorietjenesteytende virksomheter i Norge og har som mål å øke sin markedsandel enda mer i Norge.

Fakta om ALS Laboratory Group AS
Hovedkontor
Skøyen
Antall ansatte
11-50
Etablert år
2000
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos ALS Laboratory Group AS

Vi søker nå etter person til en fast stilling og et vikariat med bakgrunn som tekniker/laborant/kjemiker til vår virksomhet i
Snarest Oslo
Bli en del av vårt team som resepsjonist eller lagerarbeider
Haster! Oslo
Vi søker nå etter 2 personer til fast stilling til vår virksomhet i Oslo
Snarest Oslo
Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktpersoner

Laboratory Service Manager
Kundeservice Gruppeleder

Fakta om ALS Laboratory Group AS

Adresse

Drammensveien 264, 0283 Oslo