<  
>  

KLAR KOMMUNIKASJON

Klar Kommunikasjon ¿ Hvem er vi?


Klar Kommunikasjon er et nasjonalt medie ¿og salgsbyrå som har sitt hovedkontor i Sarpsborg. Vi har medarbeidere som er webdesignere, Google-kompetente medierådgivere og øvrig markedsføringskompetente. Våre ansatte har en meget solid og variert bakgrunn, noe som fører til at Klar Kommunikasjon kan bistå kunder på en bred og dyptinngående måte. Klar Kommunikasjon AS er etablert med hovedkontor i Sarpsborg, men vi opererer i prinsipp over hele landet. Vi har også planlagte avdelinger i Oslo, Bergen og Stavanger. Vi som jobber i Klar Kommunikasjon samarbeider godt og utnytter hverandres kompetanse. Når vi utvikler markedsplaner og prosjekter for våre kunder settes det ofte ned et faglig utvalg som diskuterer muligheter og valg av løsninger. Det gir våre kunder enda bedre tjenester og ofte det lille ekstra som gir den effekten vi ønsker.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om KLAR KOMMUNIKASJON

Adresse

St. Marie gate 98 Sarpsborg 1706 SARPSBORG