<  
>  

Nord-Fron kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Nord-Fron i Gudbrandsdalen er en kommune i Oppland. Den grenser i nord til Sel, i øst og sør til Sør-Fron, i sørvest til Øystre Slidre og i vest til Vågå. Kommunesenteret er Vinstra. Andre sentra er Kvam og Skåbu. Skåbu er Norges høyestliggende bygdesamfunn - 870 m.o.h. Vinstra er et viktig handels- og skolesenter i Gudbrandsdalen, med vidaregående skole med lange tradisjoner. Det er omlag 80 butikker på Vinstra, og Vinstra har den største varehandels-omsetningen pr. innbygger i hele Gudbrandsdalen. Vinstra er dessuten et sentrum for bank, eiendomsomsetning, forsikring, landbruksmaskiner og annen faghandel. Vinstra er et populært arrangørsted for festivaler og større arrangementer, og med eget tilrettelagt område for messer og festivaler. Det største årlige arrangementet er "Per Gynt"-stevnet. Sagnfiguren Per Gynt, som Henrik Ibsen har basert sin roman på, skal ha levd her. Befolkning 5 797 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Nord-Fron kommune

BeskrivelseDette er ei fellesannonse der du som ønskjer å vere tilkallingsvikar innafor pleie- og omsorg i Nord-Fron kommune kan melde
31.12.2020 Nord-Fron
BeskrivelseDette er ei fellesannonse der du som ønskjer å vere tilkallingsvikar ved Tenester for funksjonshemma kan melde di interesse. Søknadane
31.12.2020 Nord-Fron
BeskrivelseDette er ei fellesannonse der du som ønskjer å vere tilkallingsvikar ved skolane i Nord-Fron kommune kan melde di interesse.
31.12.2020 Nord-Fron
BeskrivelseDette er ei fellesannonse der du som ønskjer å vere tilkallingsvikar i barnehagane i Nord-Fron kommune kan melde di interesse.
31.12.2020 Nord-Fron
BeskrivelseStøttekontakt er ei kommunal teneste for personar som treng hjelp til å få ei aktiv fritid eller kome ut av
31.12.2020 Nord-Fron

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Facta om Nord-Fron kommune