<  
>  

Accountor Toten

Vi er Nord-Europas største selskap innen økonomi- og rådgivingstjenester. Størrelse har betydning, for vi vil gjerne være nær kundene våre og investere i deres fremtid. I Norge er vi representert på nesten 80 lokasjoner. Vi ønsker hele tiden å tenke nytt, investere i nye digitale tjenester, og utvikle våre medarbeidere til bedre økonomistyringseksperter. Alt vi gjør er av hensyn til kundene våre.

Regnskapsbransjen er i stadig endring og Accountor ønsker å være en samarbeidspartner som tilbyr elektroniske løsninger som automatiserer og effektiviserer de tradisjonelle transaksjonsbaserte tjenestene. Vi er på utkikk etter deg som har interesse for og kjennskap til skybaserte løsninger og ulike ERP-systemer, automatisering av dokumentflyt samt andre nettbaserte løsninger.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Accountor Toten

Adresse

2848 SKREIA