<  
>  

Nord-Odal kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Nord-Odal er en kommune i Hedmark. Den grenser i nord til Stange, i øst til Åsnes og Grue, i sør til Sør-Odal og Nes, og i vest til Eidsvoll. På 1600-tallet, og enda mer i hundreåret etter, solgte innbyggerne tømmer til både Christiania, Fredrikstad og Halden. På 1700- og 1800-tallet var Nord-Odal også en bergverkskommune. På flere steder i bygda finnes nedlagte gruver både for kobberkis og jernmalm. Gjennom mange mannsaldrer har nordodølingene reist ut til skogs- og bygningsarbeid. På 1930-tallet ble mange tømmerhoggere tvunget til å reise til Russland for å få engasjement. Nord-Odal er en typisk innlandskommune der jordbruk og skogbruk har dominert næringslivet. Korn- og grønnsakdyrking, husdyrhold og seterdrift, tømmerhogging og -fløting, eller rester av slik virksomhet, preger kulturlandskapet i bygda. Pendling og søking etter arbeid utenfor kommunens grenser, er og har vært tradisjon i Nord-Odal. Befolkning 5 090 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Nord-Odal kommune

Org. nr: - Stillingsident: 4402377044 Presentasjon av stillingen:Barnehagene i Nord-Odal er lærende organisasjon. Sand barnehage har 6 avdelinger og er
23.06.2021 Nord-Odal

Rekrutteringskalender

  • JUN 23
    2021
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere