<  
>  

WebOn Group

Digitale tjenester / E-handel, IT: Hardware / Software, Konsulenttjenester: IT

Bluestone er et norsk IT-selskap med kontorer i Tønsberg, Stockholm, Bangkok, Gdansk og Palo Alto. Selskapet leverer løsninger for Product Information Management (PIM) og salg av produkter i flere kanaler, med spesielt fokus på e-handel. Siden 1995 har Bluestone bygget opp et ledende ekspertmiljø for det nordiske markedet. Bluestone AS holder til i trivelige lokaler på Barkåker utenfor Tønsberg og selskapet har totalt over 100 ansatte.

Telenor, Würth og Bohus er noen av merkevarene vi jobber med til daglig. Vi lager komplekse nettbutikk-løsninger med kundeunike forretningsprosesser og krevende integrasjoner til både kundens egne- og eksterne systemer. Noen nøkkelord er: interaksjonsdesign, produktinformasjon, lagerstyring/logistikk, personalisering, søk og analyse (SEO). Se følgende side for mer informasjon om Bluestone Trainee Programmet, inkludert hva våre nåværende kollegaer som startet som trainee i Bluestone forteller om programmet.

Fakta om WebOn Group
Hovedkontor
Tønsberg
Antall ansatte
51-200
Etablert år
1995
Vi ser etter
Arbeidsgiverprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktpersoner

Adresse

Wirgenes vei 8 B, Barkåker Næringsområde
3103, Tønsberg.