<  
>  

WebOn Group

Digitale tjenester / E-handel, IT: Hardware / Software, Konsulenttjenester: IT

Bluestone er et norsk IT-selskap med kontorer i Tønsberg, Stockholm, Bangkok, Gdansk og Palo Alto. Selskapet leverer løsninger for Product Information Management (PIM) og salg av produkter i flere kanaler, med spesielt fokus på e-handel. Siden 1995 har Bluestone bygget opp et ledende ekspertmiljø for det nordiske markedet. Bluestone AS holder til i trivelige lokaler på Barkåker utenfor Tønsberg og selskapet har totalt over 100 ansatte.

Telenor, Würth og Bohus er noen av merkevarene vi jobber med til daglig. Vi lager komplekse nettbutikk-løsninger med kundeunike forretningsprosesser og krevende integrasjoner til både kundens egne- og eksterne systemer. Noen nøkkelord er: interaksjonsdesign, produktinformasjon, lagerstyring/logistikk, personalisering, søk og analyse (SEO). Se følgende side for mer informasjon om Bluestone Trainee Programmet, inkludert hva våre nåværende kollegaer som startet som trainee i Bluestone forteller om programmet.

Fakta om WebOn Group
Hovedkontor
Tønsberg
Antall ansatte
51-200
Etablert år
1995
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Arbeidsgiverprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Bluestone Trainee Trainee

Trainee
2
Sted
Tønsberg
Les mer

Bli kjent med oss

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktpersoner

Jobbmuligheter (11)
logo
Bluestone Trainee
Trainee-programmet er designet for nyutdannede innen informatikk/ informasjonsteknologi, eller ansatte med et par års erfaring fra IT-bransjen, og inkluderer blant annet følgende: Teknisk opplæring ved å assistere/ rullere i kundeprosjekt-team hvor du vil være med å utvikle omnikanal-salg og løse utfordringer for kjente handelsbedrifter. Utplassering i en eller flere av våre utenlandske avdelinger (Gdansk, Bangkok og / eller Stockholm). Opplæring i våre interne systemer og prosesser, herunder WebOn Production Process (WOPP), og andre velkjente prosjektstyringsverktøy gjennom å jobbe med reelle kundecaser/løsninger. Du vil som trainee hos oss bli eksponert for kjente merkevarer som Telenor, Byggmakker og Bohus, og du vil ikke minst lære mye om hvordan handelsbedrifter tenker og agerer i et stadig tøffere marked.

Adresse

Wirgenes vei 8 B, Barkåker Næringsområde
3103, Tønsberg.