<  
>  

People4you AS

Rekruttering / HR / Bemanning

People4you AS - avd. People4you Østfold og Follo

People4you AS har 10-års fartstid innenfor utleie / bemanning og rekruttering til faste stilinger. Vi har kontor i Askim og Ski og jobber med ulike bedrifter og bransjer i Østfold og Follo.

People4you er et av landets raskest voksende bemannings- og rekrutteringsselskap. Vi løser bemanningsutfordringene for næringslivet. Våre rådgivere har solid erfaring fra bransjen og benytter DNV-sertifiserte verktøy i sitt arbeid. Vi har kontorer i Oslo, Askim, Bergen, Romerike, Ski og Stavanger. Vi har spesialistselskaper innenfor IT og Bygg & Anlegg, der vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter innenfor bemanning og rekruttering.
Se mulighetene...

Fakta om People4you AS
Hovedkontor
Askim
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2006
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos People4you AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Indre Østfold, Nordre Follo

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktpersoner

Regionleder Østfold/Follo
Rådgiver Østfold og Follo
Rådgiver Østfold og Follo

Adresse

Eidsbergveien 8A, 1830 Askim