QSystems Retail AS

IT: Hardware / Software, Konsulenttjenester: IT

Vi er spesialister på IT løsninger til butikker, kjeder og lignende virksomheter. Vi har programvare som dekker de fleste behov for slike virksomheter. Eksempel på dette er kasseløsninger m/tilknyttet HK system, timebok, bemanningsplan og sentrallager. Våre største kunder dekker ulike bransjer som f.eks. bokhandel, optikk, tekstil og bakeri. Vi kan tilby ulike grader av service til våre kunder, alt etter behov.

Visjon

Vi ønsker å ha langsiktige kundeforhold med et sunt samarbeidsklima. Normalt vil en IT investering påvirke de fleste prosesser i en bedrift, og derfor er det en fordel for oss å kjenne våre kunder best mulig.

Antall ansatte

10 stk. Fordelt på 40% utvikling, 40% konsulent/support/installasjon og 20% administrasjon. Har store muligheter for å utvide dersom vi finner de rette personene.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Se våre hjemmesider.