<  
>  

HR Solutions

Rekruttering / HR / Bemanning

HR Solutions er en bedrift fundert på en forretningside om å levere et bredere spekter av tjenester enn det tradisjonelle bemanningsselskapet. I tillegg til å levere en fullstendig bemanningsløsning basert på solid fagkunnskap og etter alle fagets regler vil vi også kunne påta oss ansvaret for andre HR-relaterte utfordringer din bedrift ønsker løst. Gjør din bedriftshverdag enklere ved å samle HR og personalansvaret ditt hos en enkelt totalleverandør i stedet for å måtte forholde deg til flere aktører samtidig.

Les mer
Fakta om HR Solutions
Hovedkontor
Oberst rodes vei 35
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2007
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Norge

Ledige stillinger hos HR Solutions

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Norge

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Adresse

Oberst rodes vei 35