Tomra Systems

IT: Hardware / Software, Industri og produksjon, Høyteknologi / Elektronikk

Tomra leverer utstyr og systemer for innsamling og gjenvinning av brukte emballasjematerialer. Etter 35 års utvikling er bedriften i dag mer enn noen gang på rett sted til rett tid og med rette løsninger. Verden har de siste årene våknet opp til en erkjennelse av alvorlige globale miljøproblemer. En av flere nødvendige løsninger er å utnytte materialer mer effektivt. Med 2000 ansatte i mer enn 45 land viser Tomra vei: gjennom kunnskap, endringsvilje og sterk faglig dyktighet i både teknologi- og forretningsutvikling, oppnås materialgjenvinning som er miljøriktig og samtidig har god lønnsomhet.

Visjon

Tomras misjon er: ”Helping the world recycle” Visjonen er å sikre en posisjon som verdens ledende leverandør av avanserte løsninger som muliggjør innsamling og gjenvinning av brukte materialer.

Antall ansatte

240 i Norge, 2.000 på verdensplan.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Postboks 278, 1372 Asker