SebastienBruno

Varehandel / Dagligvare / Butikk

SebastienBruno er en eksklusiv sjokoladeforretning som drives av to menn fra kjærlighetens og sjokoladens paradis, Frankrike. Hos oss blir du forført av deilige sjokoladelukter, fransk aksent, overdådige og lekre sjokoladeskulpturer, konfekter, makroner og andre sjokoladefristelser av høy kvalitet!

Hos oss er det intet kompromiss når det gjelder kvalitet, og vi bruker eksklusiv “single origin”-sjokolade i stedet for annen sjokolademasse med vanlige smaker. Våre medarbeidere er bevisste på denne viktige oppgave, og streber etter å gi alle våre kunder den beste service og kvalitet.

Les mer
Fakta om SebastienBruno
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Oslo

Ledige stillinger hos SebastienBruno

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Kontaktperson

Fakta om SebastienBruno

Adresse

Stenersgata 1, 0050 Oslo