<  
>  

Finn Helse AS

Internett tjenester / E-handel

Vi har samlet alt innen private helsetjenester i Norge, Sverige og Danmark. Eksempelvis fysioterapeuter, kiropraktorer, manuellterapeuter, muskelterapeuter, naprapater, osteopater, osv.  I Norge er vårt domene helsesok.no. Bedrifter har sin egen oppføring der de markedsfører sine behandlinger i de kategorier som passer. De kan selv via innlogging administrere sin informasjon. Dette er gratis! De betaler for oppgradering til annonseside med bilder og mere tekst, online-booking, eller klientjournal.

Les mer
Fakta om Finn Helse AS
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Finn Helse AS

Hei. Er du en erfaren telefonselger? - Kan du ta noen besøk i ditt distrikt? Vi har etablert en helseportal for private helsetjenester, med støtte fra Innovasjon Norge og er nå klare til å sette fart i markedet. Vi selger oppgradering til annonseside, online-booking, web-sider og klientjournal. Alle bedrifter ligger gratis oppført med sin kontaktinformasjon. Vi har samarbeid med flere forbund. Er du god i engelsk og er en dreven selger? Vi trenger her en erfaren selger som kan ivareta kategorien Helsereiser, -markedsføring av behandlinger i utlandet! Hvem er vi? Tenk deg Finn.no, men erstatt biler, båter og MC etc. med private helsetjenester. Samme struktur og samme geografiske inndelinger. Kategorier med filtersøk for behandlinger! www.helsesok.no Vi produserer vår programvare selv. Nå kontakter vi bedrifter for å selge oppgraderinger etc. Eksempelvis koster annonseside kun kr 139,- pr. mnd. -inkludert online-booking! Bedrifter kan logge seg inn og redigere egen informasjon.  God provisjon til deg! -25% og mulighet for fast ansettelse om du er flink! Er du flink til å skape en hyggelig atmosfære over telefonen og vet du at det bor det en selger i deg, så ta kontakt! Ser fram til å høre fra deg! 
Fortløpende Jobb hjemmefra

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Daglig leder

Fakta om Finn Helse AS

Adresse

Breimyrstien 23