<  
>  

Osterøy kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Osterøy er en kommune i Hordaland. Osterøy kommune ligger på øya Osterøy, som er delt mellom kommunene Osterøy og Vaksdal. Osterøy har i dag en allsidig og livskraftig småindustri innen mekanisk, møbel, garveri, tekstil og næringsmiddelindustri. Fiskeoppdrett/-foredling er og en viktig næring. Landbruk sysselsetter rundt 300 personer og tømreryrket står fremdeles høyt i kurs på Osterøy. Befolkning 7 326 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Osterøy kommune

Org.nr.:864338712 Stillingsident: Presentasjon av stillingen :Kort om stillinga:Osterøy kommune har eit samarbeid med Bergen brannvesen. Bergen brannvesen har ansvar for
17.05.2021 Osterøy
Org.nr.:864 338 712 Stillingsident: Presentasjon av stillingen :Miljøterapeut - Tilkallingsvikar ved BUA OsterøyKort om stillinga:Bu- og avlastningstenesta gjer tenester til
31.05.2021 Osterøy

Rekrutteringskalender

  • MAI 17
    2021
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere