<  
>  

Porsanger kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Porsanger kommune (nordsamisk Porsá?ggu gielda, kvensk Porsangin komuuni) ligger i Finnmark. Den grenser i nordvest mot Kvalsund og Måsøy, nord mot Nordkapp, i øst mot Lebesby, i sør mot Karasjok, og i vest mot Alta. Porsanger er Norges tredje største kommune i areal. Kommunen omkranser Porsangerfjorden, som er Norges fjerde lengste med sine 123 km. Porsanger er den eneste offisielt definerte trespråklige og trekulturelle kommunen i Norge, med samisk, kvensk og norsk som offisielle språk. Kommunen hører til forvaltningsområdet for samisk språk. Næringslivet i Porsanger er preget av en stor andel av sysselsatte i offentlig sektor (46 %), der forsvaret bidrar vesentlig, og mange sysselsatte innenfor handel og service. Befolkning 4 041 (2008)
Fakta om Porsanger kommune
Vi ser etter
Ledig Stilling
29.09.2023
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Porsanger kommune

Om stillingen: Ungdomsveileder 100% prosjektstilling, 1 år med mulig forlenget tilskuddsperiodePorsanger kommune arbeider systematisk for å endre metoder og tjenestetilbud
29.09.2023
Om stillingene: Vindvotten SFO er samlokalisert med Lakselv barneskole med tilgang til ballbinge, skatepark, natur, storhall m.m.Vindvotten har 12 ansatte med
29.09.2023

Rekrutteringskalender

  • SEP 29
    2023
    3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (50)

Fakta om Porsanger kommune