<  
>  

Oncoinvent AS er et privateid norsk selskap og er lokalisert i Oslo. Selskapet er forpliktet til å utvikle nye innovative produkter for å gi bedre behandlingsmuligheter til kreftpasienter.

Selskapets grunnleggere startet Oncoinvent i 2010 med sikte på å utforme bedre kreftbehandlinger ved å bruke kjente fysiske og kjemiske prinsipper av utvalgte nye materialer på nye måter for å maksimere sin medisinske fordel samtidig som minimerer potensielle sikkerhetsproblemer. Denne tilnærmingen har gjort det mulig for selskapet å utvikle en rik utviklingsretning og å utforske flere teknologiske veier før man velger en ledende produktkandidat for preklinisk testing.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Oncoinvent

DescriptionOncoinvent AS is looking for a QC technician to strengthen the QC team at the company’s manufacturing facility in Oslo.
16.10.2022 Oslo

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Oncoinvent

Adresse

0884 OSLO