<  
>  

Becks Brasserie og Bar Skien Porsgrunn

Becks Brasserie og Bar Osebro er en stilfull og klassisk restaurant med en internasjonal meny. Restauranten er huset i et 250 år gammelt herskapshus og har en praktfull beliggenhet nede ved elven. Om sommeren har vi uteservering på terrassen. Her kan du sitte omgitt av flotte blomster og nyte vår kritikerroste mat, samt godværet. Vi har også en populær bar med uteservering om sommeren og DJs i helgene. 

Vi har drevet i 20 år og er godt etablet i Grenlandsområdet. Med god service, et internasjonalt kjøkken og flott uteservering ønsker vi å være ledende i restaurantmarkedet i Grenland. Restauranten er nyoppusset i november 2014. Beckskjeden har etablert seg både i Porsgrunn, Skien, Larvik, Tønsberg og Drammen
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Becks Brasserie og Bar Skien Porsgrunn

Adresse

Storg 176 3915 PORSGRUNN