BAMA Industri avd Salater

BAMA er en betydelig markedsaktør innen fersk frukt, grønnsaker, bær, poteter, blomster, påsmurt og drikke til dagligvare-, storkjøkken,- og servicemarkedet i Norge. BAMA Gruppen AS omsatte i 2016 for over 16 milliarder kroner og er ca. 2500 ansatte. BAMA har i tillegg selskaper i Nederland, Polen og Sverige.

BAMAs visjon er 'å gjøre Norge ferskere og sunnere'. Dette innebærer blant annet å tilby kundene og forbrukerne sunne, ferske og trygge produkter med høy kvalitet. BAMA Industri AS er BAMA Gruppens industriselskap for foredling av ferske salater, grønnsaker, poteter, frukt og påsmurt til dagligvare, storkjøkken, servicehandel og industri. Selskapet har ca. 400 ansatte, 8 driftsenheter og en årlig omsetning på 1 milliard kroner.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos BAMA Industri avd Salater

Bama industri vokser og vi ønsker å styrke vårt team av operative ledere. Vi søker nå en dyktig og motivert driftsleder til produksjonen . Du vil få personalansvaret for 20 - 30 personer innenfor ditt spesialområde. Driftsleder vil inngå i en skiftordning og vil være ansvarlig for total drift på sitt skift.Arbeidsoppgaver:Være operativ driftsleder og sikre at avdelingens mål og forventinger oppnåsFølge opp og utvikle medarbeidere med tanke på kompetanse og videreutviklingSørge for rett bemanningSikre at avdelingens produksjon til enhver tid følger de lover, forskrifter og prosedyrer som er gjeldendeSikre drift av utstyr slik at kvalitet og måltall blir ivaretatt.KvalifikasjonerLedererfaring, helst fra produksjonsbedrift og gjerne næringsmiddelØnskelig med erfaring fra forbedringsarbeid (Lean)Kommuniserer godt på norsk muntlig og skriftlig.Ønskelig med erfaring fra bruk av ERP, MS Office, eventuelt andre produksjonssystemerPersonlige egenskaperTrives med å jobbe <> ute i produksjonenEvne til å motivere, engasjere, skape et godt miljø og være en god rollemodellLøsningsorientert og endringsvilligSelvstendig, men takler godt å jobbe i teamVi tilbyr:Spennende faglige utfordringer og ytterligere karrieremuligheterKonkurransedyktige betingelser.Godt arbeidsmiljøFor ytterligere informasjon ta kontakt med IMPACT AS, Steinar Jore tlf. 400 11 999 Adresse: Terminalen 18,3414 Lierstranda
08.09.2019 Lier

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om BAMA Industri avd Salater

Adresse

3414 LIERSTRANDA