BAMA Industri avd Salater

BAMA er en betydelig markedsaktør innen fersk frukt, grønnsaker, bær, poteter, blomster, påsmurt og drikke til dagligvare-, storkjøkken,- og servicemarkedet i Norge. BAMA Gruppen AS omsatte i 2016 for over 16 milliarder kroner og er ca. 2500 ansatte. BAMA har i tillegg selskaper i Nederland, Polen og Sverige.

BAMAs visjon er 'å gjøre Norge ferskere og sunnere'. Dette innebærer blant annet å tilby kundene og forbrukerne sunne, ferske og trygge produkter med høy kvalitet. BAMA Industri AS er BAMA Gruppens industriselskap for foredling av ferske salater, grønnsaker, poteter, frukt og påsmurt til dagligvare, storkjøkken, servicehandel og industri. Selskapet har ca. 400 ansatte, 8 driftsenheter og en årlig omsetning på 1 milliard kroner.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om BAMA Industri avd Salater

Adresse

3414 LIERSTRANDA