B7PEOPLE

Vi hjelper håndverks- og industribedrifter med å jobbe med det som de synes er lønnsomt og morsomt. Vi er din HR avdeling samt vi hjelper deg med å finne de rette ansatte, praktiske endringer i kompetansen, opplæringsprogrammer, sertifiseringer, oppbemanning og nedbemanning.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos B7PEOPLE

B7People ASB7people AS er et ungt og moderne bemannings- og rekrutteringsselskap som allerede har blitt en anerkjent leverandør innen merkantile fag, industri-, bygg- og anleggsbransjen. Vi er spesialister på norsk faglært arbeidskraft. Nå tilbyr vi også våre tjenester til andre bransjer og disipliner. Gi oss en utfordring. Du kan risikere å bli fornøyd!Har du bakgrunn fra olje- og gassektoren? Eller kanskje en solid bakgrunn fra HR og rekruttering? Da er vi interessert i å snakke med deg!B7people ønsker nå å utvide teamet med en ansvarlig rådgiver innen olje- og gassektoren. Vi ser etter deg med enormt pågangsmot og motivasjon til å representere og bygge opp B7people sitt nye fagområde. Du må være selvgående, da du vil ha ansvaret for din egen arbeidshverdag der du skal bygge opp et solid nettverk av kandidater, kunder og samarbeidspartnere.ArbeidsoppgaverDu vil være ansvarlig for å drive proaktivt arbeid mot bedrifter, fagmiljøer og samarbeidspartnere for å bygge opp din egen kundeportefølje innen olje- og gassektoren. Det er også viktig at du har fokus på å bygge opp ett kandidatnettverkDu vil være kundeansvarlig for dine egen kunder og bistå dem med veiledning, rekruttering og bemanningDu vil være kandidat- og medarbeideransvarlig innenfor ditt fagområdeØnskede kvalifikasjonerSolid bakgrunn fra HR/rekruttering/salg eller olje- og gassektoren, fortrinnsvis beggeGjerne høyere relevant utdanningDet er en fordel om du har et bredt nettverk fra olje- og gassektorenProfesjonelle språklige ferdigheter i norsk og engelskPersonlige egenskaperDu er selvgående og tilpasningsdyktigDu er strukturert, faglig sterk og arbeidsomDu er en menneskekjennerDu har høy gjennomføringsevneVi tilbyrEn spennende mulighet med stort utviklingspotensialDyktige kolleger og et medlemsnettverk som hjelper deg i veien mot suksessEt fantastisk abreidsmiljø med hyggelige kollegerHøres dette ut som en spennende og relevant mulighet for deg? Søk i dag! Adresse: Damsgårdsveien 16,5058 Bergen
27.11.2019 Bergen
B7People ASB7people AS er et ungt og moderne bemannings- og rekrutteringsselskap som allerede har blitt en anerkjent leverandør innen merkantile fag, industri-, bygg- og anleggsbransjen. Vi er spesialister på norsk faglært arbeidskraft. Nå tilbyr vi også våre tjenester til andre bransjer og disipliner. Gi oss en utfordring. Du kan risikere å bli fornøyd!Grunnet økt etterspørsel søker vi nå etter en erfaren servicetekniker med fagbrev. Du må være serviceinnstilt, ettersom du vil arbeide med service og vedlikehold både hos kunder og på verksted.ArbeidsoppgaverArbeidsoppgavene består av service og tilpasning av mekanisk utrustning om bord i skip og industri. Det vil være arbeid på roterende elektriske maskiner, samt utføre og dokumnetere tilstandskontroll. Du vil også jobbe med overhaling / reparasjoner av elektriske maskiner på verksted.Ønskede kvalifikasjonerDu har erfaring fra arbeid med EL-motor / generator, samt forståelse for mekanikk, elektro og automasjon.Du har sertifikat klasse B.Du har relevant fagbrev.Du snakker flytende norsk og har gode engelskkunnskaper både skriftlig og muntlig.Du har forståelse for og fokus på HMS.Du har gode datakunnskaper og behersker kundekontakt.Personlige egenskaperDu har gode samarbeidsevner og liker å jobbe i team.Du er punktlig og pålitelig.Du har en positiv innstilling som bidrar til et godt arbeidsmiljø.Du er effektiv, men også nøyaktig.Vi tilbyrGode og ordnede arbeidsvilkår.God oppfølging fra din konsulent i B7people.Konkurransedyktig lønn. Adresse: Damsgårdsveien 16,5058 Bergen
27.11.2019 Bergen

Rekrutteringskalender

  • NOV 27
    2019
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om B7PEOPLE

Adresse

Damsgårdsveien 16 5058 BERGEN