<  
>  

Husleie.no

Digitale tjenester / E-handel

Ideen om Husleie.no ble klekket ut under en skitur en kald februardag i 2010 av gründer Knut Tore Jevnesveen. Gjennom flere år i inkassobransjen og utallige oppdrag med råd og bistand til utleiere som ofte stod tomhendt og rådløs igjen når leietakere hadde brutt leiebetingelsene og forlatt leieobjektet uten å gjøre opp etter seg, så han behov for å en løsning for bedre forvaltning av husleieforhold.

Etter mye leting fant han ingen tjeneste som enkelt lot utleierne få kontroll over inn- og utbetalinger, sørge for lovriktige og oppdaterte leiekontrakter og sikkerhet for leieforholdene. Han bestemte seg derfor for å lage en slik tjeneste selv; en tjeneste som skulle være rimelig og som ga utleiere full kontroll over alle aspekter av sine leieforhold.

Tjenesten Husleie.no ble offisielt lansert i 2013 med Schibsted, selskapet bak blant annet Finn.no, som medeier og viktig bidragsyter de påfølgende årene. Siden den gang har Husleie.no vokst jevnt måned for måned.

Sommeren 2016 ble Schibsteds aksjer kjøpt tilbake som et ledd i en større nasjonal og internasjonal satsning. Teamet har blitt utvidet og nye investorer har kommet til, og Husleie.no jobber nå med utviklingen av en ny, heldigital plattform for administrativ forvaltning av leieforhold. Et nytt og slagkraftig team er nå på plass, og det jobbes nå hardt med å bringe en ny hverdag for små og store utleiere av bolig i Norge. 

Stay tuned!

Fakta om Husleie.no
Hovedkontor
Skøyen i Oslo
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2013
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
  • Husleie.no leverer løsninger og tjenester som gjør det enklere å være utleier og enklere for leietakere å komme inn i og være i leiemarkedet.
    Kjetil J. Olsen Daglig leder, Husleie.no
Bildegalleri

Fakta om Husleie.no

Adresse

0276 Oslo