I denne artikkelen vil vi gi et innblikk i Mogi Sales, hva jobben som salgskonsulent innebærer og hvordan vekstmuligheter som finnes hos oss.

Bli kjent med Mogi Sales

Mogi Sales er et salgsselskap med spisskompetanse på telefonsalg og vår visjon er å skape lønnsom kundevekst og merverdi for våre kunder, ansatte og samarbeidspartnere. Vi er et kompetansedrevet foretak med fokus på merverdi for våre ansatte gjennom løpende utvikling.                                                                                                            

Mogi Sales selger mobilabonnement for ice, og vi ser stadig etter muligheten til å ansette flere salgskonsulenter til vårt kontor i Oslo. Vi ringer ca. 1,5 millioner privatkunder rundt om i hele Norge som representerer stor bredde og variasjon i befolkningen, og vi er opptatt av at våre salgskonsulenter skal speile dette mangfoldet.

Mogi Sales og ice har jobbet sammen i over syv år, og med Lyse og Altibox på laget, og utrulling av 5G over hele landet, forventer vi en ytterligere kundevekst for både mobiltelefoni og trådløst bredbånd. I den forbindelse har vi behov for å ansette flere salgskonsulenter. Først og fremst ser vi etter kandidater som er glad i mennesker og som er flink til å kommunisere med kunder i alle aldre og livsfaser.

Jobben som salgskonsulent

Som salgskonsulent på ice-teamet jobber man med salg og markedsføring av Norges kanskje beste mobilløsninger. Oppgavene til en salgskonsulent er å ta kontakt med nye og eksisterende privatkunder over telefonen for å tilby dem en bedre og rimeligere løsning. Som en del av ice-teamet jobber selgerne mot felles mål, resultater og budsjetter. Jobben som salgskonsulent gir verdifull erfaring og ferdigheter innen salg, markedsføring, kundeservice og kommunikasjon. Samtidig gir gode provisjon og bonus ordninger, med trygghet i bunn, gode muligheter for å tjene mye penger.  

Vi ser både etter deg som allerede jobber som salgskonsulent, deg som er nyutdannet eller deg som har en annen bakgrunn, men har et ønske om å jobbe med mennesker, kommunikasjon og salg. For personer med tidligere salgserfaring, vil jobben hos oss for det meste være plug & play. Har du ikke salgserfaring, så tilbyr vi et solid opplæringsløp internt gjennom vår egen salgsskole Mogi Sales Academy. Det viktigste er at du har fylt 18 år, har interesse for salg og kommunikasjon, gjerne også erfaring fra kunderettet arbeid.

Utvikling: Fra selger til toppselger, og videre til salgsleder

Hos oss vil du starte som selger og gjennom god opplæring og oppfølging tilegne seg kunnskap om salgsfaget. Videre har Mogi Sales et eget talentutviklingsprogram for salgskonsulenter som ønsker å utvikle seg til toppselger og bli best på salg.

Vi har også et internt lederprogram med ledertrening for personer som vil bli salgsledere og levere salg gjennom andre. Her finnes det gode eksempler på personer som har startet hos oss, vært helt ferske på salg og nå har utviklet seg til å bli salgsledere. Det er ikke mange som kan si at de har fått verdifull ledelseserfaring i ung alder. Salg i seg selv er noe som trengs i alle yrker, men åpner gjerne opp for andre spennende karrieremuligheter.

Fleksibel arbeidstid og meget gode lønnsbetingelser

Mogi Sales er i stadig vekst, og søker alltid etter nye og gode salgstalenter. Fortrinnsvis ser vi etter personer som vil jobbe på vårt kontor på Vika i Oslo mandag-fredag 0900-1700, men vi har også andre arbeidstidsordninger med mer fleksibilitet innenfor vår åpningstid mandag-fredag 0900-2100.

Vi skal ikke skryte på oss at vi har de beste lønnsbetingelsene i bransjen, men vi har svært gode lønnsbetingelser og som du i stor grad kan påvirke selv med garantilønn som trygghet. Vi har i tillegg en gunstig totalpakke med ansattgoder, fordeler og rabatter. Vi tilbyr et veldig godt arbeidsmiljø med mye sosialt og gøy på jobb, men også utenfor jobb.

Ta gjerne kontakt med oss i Mogi Sales for en hyggelig prat rundt våre stilinger, eller søk på din nye salgsjobb via lenken under.