<  
>  

Samnanger kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Samnanger er en kommune i Hordaland. Den grenser i nord til Vaksdal, i øst mot Kvam, i sør mot Fusa og Os, og i vest mot Bergen. Kommunen ligger vakkert til, ved samnangerfjorden. Det regner mye i Samnanger, målestasjonen i Kvitingen konkurrerer med stasjonen i Matre om å ha nedbørsrekorden i Hordaland. På et år kommer det om lag 4000 mm nedbør her, om lag det doble av årsnedbøren i Bergen. Hovednæringer i Samnanger har tradisjonelt vært tekstilindustri og kraftverk, service og jordbruk. Eksempler på nyere virksomhet er treindustri (møbel- og kjøkkeninnredning) og betongindustri (ferdigelement). Her er også smie og mekanisk verksted. Og det finnes et premiert fiskeoppdrettsanlegg i kommunen. I Eikedalen ligger det største skianlegget i Bergensregionen. Befolkning 2 383 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Samnanger kommune

Samnanger kommune skal tilsetje næringsutviklar i 100 % engasjement over ein prosjektperiode på 3 år.Me søkjer etter ein ambisiøs og
02.10.2022 Samnanger

Rekrutteringskalender

  • OKT 02
    2022
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (45)

Fakta om Samnanger kommune