<  
>  

Findus Norge AS

Industri og produksjon

Findus Norge AS er en del av Nomad Foods Ltd. Nomad Foods er Europas ledende selskap innen frossenmat, og omsetter for ca. 2 mrd Euro. Nomad Foods har ca. 4300 ansatte og 10 fabrikker i Europa. Findus Norge AS har ca. 300 ansatte, og selskapets hovedkontor ligger i Asker. Findus har to fabrikker (Tønsberg og Larvik) og jobber gjennom fire salgskanaler; Dagligvare, Private Label, Foodservice og Industri. I Norge produserer og utvikler vi produkter av fisk, ferdigretter, grønnsaker, poteter og bakverk, samt frukt og bær. Findus Norge AS har en samlet omsetning på NOK 1,2 mrd. Findus Norge AS har som mål å levere rene produkter med førsteklasses smak av utvalgte råvarer som kan nytes av alle hver dag. Høy og jevn kvalitet er den viktigste ingrediensen i alle Findus produkter og våre høye kvalitetskrav er en trygghet for konsumenten. Kvalitetskravene gjelder gjennom hele produksjons- og leveringskjeden, fra råvareproduksjon til ditt kjøkken!

Alle i Findus Norge skal kjenne til visjonen vår. Alle skal ha et forhold til dette, og det er viktig for oss at alle føler seg hjemme i vårt felles fundament. Visjonen er «Å bygge videre på vår arv og bli verdensledende i matvarebransjen».

Fakta om Findus Norge AS
Hovedkontor
Asker
Antall ansatte
201-500
Etablert år
1941
Noen av våre verdier
  • Vi har lidenskap for våre merkevarer
  • Engasjerte mennesker utgjør forskjellen
  • Vi er lagspillere med entreprenør-spirit
  • Vi er ansvarlige
  • Vi er sentrale og lokale
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Findus Norge AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Larvik, Tønsberg, Asker

Bli kjent med Findus Norge AS

Bildegalleri

Kontaktperson

HR Consultant

Adresse

Erteløkka 7, 1384 Asker