<  
>  

CreativeAgency AS

Konsulenttjenester: IT

Vi skaper digitale opplevelser. Vårt mål er å levere det beste produktet til våre kunder. Vi er designere og utviklere ned til beinet som alltid ønsker å lære teste nye ting. Med et sterk kompetansemiljø i Oslo. Med bred bakgrunn fra design-, media- og reklamebransjen. For oss gir hvert prosjekt nye gnister med ideer, klare til å bli satt ut i praksis.

Les mer
Fakta om CreativeAgency AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2014
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos CreativeAgency AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Daglig leder

Fakta om CreativeAgency AS

Adresse

Schønings gate 14B