<  
>  

TAC Gruppen AS

Salg / Markedsføring

Nordic Sales Service AS er et konsulentfirma med mål om å være Norges beste utviklingsarena for unge sultne talenter innen salg og markedsføring.

Selskapet er inndelt i ulike avdelinger derav field marketing, telemarketing og B2B. Avdelingene tilbyr nysalg, kundeoppfølging, forsikringsrådgivning og kundeservice. Vi jobber for attraktive aktører med lettsolgte produkter. Våre kunder er spredt over hele Norge, men vi holder til på hovedkontoret i Trondheim.

Våre hovedverdier er ærlighet, profesjonalitet og nytenking. Disse verdiene er forankret i alle delene av organisasjonen og er en del av vår daglige målstyring.

Vår viktigste ressurs er våre ansatte. Vi hjelper dem å lykkes ved å gi utfordrende oppgaver, grundig opplæring og kontinuerlig coaching - alt for at våre ansatte skal vokse, utvikle seg og overgå seg selv. Vår kultur er preget av korte beslutningslinjer og et dynamisk miljø der alle er involvert og jobber mot samme mål. En viktig del av vårt arbeidsmiljø er lederskap, som vi hele tiden utvikler slik at våre ledere best kan støtte sine ansatte. For oss så handler godt lederskap om å hjelpe andre til å lykkes.

Fakta om TAC Gruppen AS
Hovedkontor
Trondheim
Antall ansatte
11-50
Arbeidsgiverprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

HR- og rekrutteringskonsulent

Fakta om TAC Gruppen AS

Adresse

Sluppenvegen 6