<  
>  

BDO AS

Advokattjenester / Prosedyre, Juridisk rådgivning, Regnskap

Nye ideer. Ambisiøse planer. Store drømmer. Over hele landet jobber tusenvis av virksomheter og organisasjoner hardt for å skape verdier. Og over hele landet er BDO til stede for å hjelpe dem. Vi er et autorisert regnskapsførerselskap og internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at kundene våre skal nå målene sine.

I Norge har vi over 2000 ansatte og mer enn 70 kontorer over hele landet. Våre kunder er alt fra store, verdensomspennende selskaper til små og mellomstore bedrifter. Vi har kunder fra de fleste bransjer i både privat og offentlig sektor.

Internasjonalt er BDO til stede i 164 land og teller i overkant av 95 000 ansatte. Ved behov, samarbeider vi med store deler av nettverket om både internasjonale og nasjonale kunder.

Fakta om BDO AS
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i BDO AS
Jobbmuligheter i BDO AS

Vi er i vekst – og vi er stadig på jakt etter nye medarbeidere som har rett profil; faglig og personlig kompetanse, engasjement og motivasjon til å satse på en karriere sammen med oss.

ER DU EN UTFORDRER?
Da kan en karriere i BDO være noe for deg. Vi legger vekt på å sikre og skape verdier for våre kunder. Da trenger vi medarbeidere som er engasjerte og motiverte, med vilje og evne til å se hva som ligger bak tallene. Vi søker deg som vil utfordre og gi det lille ekstra som kreves for å skape gode løsninger og de beste kundeopplevelsene.

Vi ansetter medarbeidere med bachelor- eller mastergrad innen en økonomisk fagretning eller andre relevante fagområder. Videre søker vi medarbeidere som er faglig dyktige, liker utfordringer, er dedikerte og har ambisjoner.

Hvis du i tillegg har et brennende ønske om å lykkes, liker mennesker minst like godt som tall, har glimt i øyet, forstår viktigheten av å bidra til et godt arbeidsmiljø og har gode relasjons- og kommunikasjonsegenskaper – da kan du være rett for oss.

Traineeprogram Antall traineer

BDO tilbyr et eget ledelsesprogram for nyutdannede som går over to år. Målet er å utvikle fremtidige ledere og nøkkelpersoner
Antall traineer
3 (varierer)
Sted
Oslo
Les mer

Bli kjent med BDO AS

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (30)
logo
Traineeprogram
BDO tilbyr et eget ledelsesprogram for nyutdannede som går over to år. Målet er å utvikle fremtidige ledere og nøkkelpersoner i BDO. BDO sitt to-årige Traineeprogram gir unike utviklingsmuligheter for deg som ønsker en ekstra utfordring i starten av din karriere. I løpet av programmet får man muligheten til å jobbe innenfor Revisjon, Transaksjonsrådgivning, Regnskap, Management Consulting og Risiko- og Granskningstjenester. Parallelt med at man jobber på tvers av våre forretnings- og tjenesteområder, følger man den samme obligatoriske kursrekken som resten av de nyansatte. I tillegg får man delta på strategisk viktige prosjekter og får en unik oppfølging av utvalgte nøkkelpersoner i selskapet. Etter fullført traineeperiode vil man sitte igjen med en unik kombinasjon av faglig bredde, innsikt i BDOs ledelse og ledelsens strategiske prioriteringer i selskapet. BDO tilbyr: 2-årig program med opphold innenfor 5 ulike fagområder Mulighet for utenlandsopphold under eller etter traineeperioden Personlig og faglig oppfølging fra en egen mentor Skreddersydd del 2 av programmet basert på traineenes egne ønsker Spennende prosjekter og samlinger med traineenettverket Relevant jobb i BDO etter endt traineeprogram  Vi søker deg som: har fullført mastergrad med gode karaktererer er sterkt motivert og har ambisjoner om å lykkes ønsker en bratt læringskurve, har gode kommunikasjonsevner og er samarbeidsorienterter er kreativ, endringsvillig og fleksibel ønsker en karriere i BDO  BDO er en attraktiv arbeidsplass og vårt Traineeprogram gir deg den beste forutsetning for en god start på karrieren.

Fakta om BDO AS

Adresse

For de enkelte kontorene, se www.bdo.no.