<  
>  

BDO AS

Advokattjenester / Prosedyre, Juridisk rådgivning, Regnskap

BDO er en revisjons- og rådgivningsvirksomhet med 1250 medarbeidere over hele landet. BDO er en del av det globale BDO-nettverket med tilstedeværelse i over 144 land og over 56 000 ansatte. 

BDO tilbyr tjenester innen revisjon, skatt og avgift, rådgivning og foretaksservice. Kundene våre spenner fra store børsnoterte konsern til mindre familieeide bedrifter. Våre medarbeidere er økonomer, revisorer og advokater med sterk faglig tyngde og stor breddekunnskap.

Fakta om BDO AS
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Jobbmuligheter i BDO AS
Jobbmuligheter i BDO AS

Vi er i vekst – og vi er stadig på jakt etter nye medarbeidere som har rett profil; faglig og personlig kompetanse, engasjement og motivasjon til å satse på en karriere sammen med oss.

ER DU EN UTFORDRER?
Da kan en karriere i BDO være noe for deg. Vi legger vekt på å sikre og skape verdier for våre kunder. Da trenger vi medarbeidere som er engasjerte og motiverte, med vilje og evne til å se hva som ligger bak tallene. Vi søker deg som vil utfordre og gi det lille ekstra som kreves for å skape gode løsninger og de beste kundeopplevelsene.

Vi ansetter medarbeidere med bachelor- eller mastergrad innen en økonomisk fagretning eller andre relevante fagområder. Videre søker vi medarbeidere som er faglig dyktige, liker utfordringer, er dedikerte og har ambisjoner.

Hvis du i tillegg har et brennende ønske om å lykkes, liker mennesker minst like godt som tall, har glimt i øyet, forstår viktigheten av å bidra til et godt arbeidsmiljø og har gode relasjons- og kommunikasjonsegenskaper – da kan du være rett for oss.

Traineeprogram Trainee

BDO tilbyr et eget ledelsesprogram for nyutdannede som går over to år. Målet er å utvikle fremtidige ledere og nøkkelpersoner
Trainee
3 (varierer)
Sted
Oslo
Les mer

Bli kjent med oss

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (29)
logo
Traineeprogram
BDO tilbyr et eget ledelsesprogram for nyutdannede som går over to år. Målet er å utvikle fremtidige ledere og nøkkelpersoner i BDO. BDO sitt to-årige Traineeprogram gir unike utviklingsmuligheter for deg som ønsker en ekstra utfordring i starten av din karriere. I løpet av programmet får man muligheten til å jobbe innenfor Revisjon, Transaksjonsrådgivning, Regnskap, Management Consulting og Risiko- og Granskningstjenester. Parallelt med at man jobber på tvers av våre forretnings- og tjenesteområder, følger man den samme obligatoriske kursrekken som resten av de nyansatte. I tillegg får man delta på strategisk viktige prosjekter og får en unik oppfølging av utvalgte nøkkelpersoner i selskapet. Etter fullført traineeperiode vil man sitte igjen med en unik kombinasjon av faglig bredde, innsikt i BDOs ledelse og ledelsens strategiske prioriteringer i selskapet. BDO tilbyr: 2-årig program med opphold innenfor 5 ulike fagområder Mulighet for utenlandsopphold under eller etter traineeperioden Personlig og faglig oppfølging fra en egen mentor Skreddersydd del 2 av programmet basert på traineenes egne ønsker Spennende prosjekter og samlinger med traineenettverket Relevant jobb i BDO etter endt traineeprogram  Vi søker deg som: har fullført mastergrad med gode karaktererer er sterkt motivert og har ambisjoner om å lykkes ønsker en bratt læringskurve, har gode kommunikasjonsevner og er samarbeidsorienterter er kreativ, endringsvillig og fleksibel ønsker en karriere i BDO  BDO er en attraktiv arbeidsplass og vårt Traineeprogram gir deg den beste forutsetning for en god start på karrieren.

Adresse

For de enkelte kontorene, se www.bdo.no.