<  
>  

Seljord kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Seljord er en kommune i Telemark. Den grenser i nord til Tinn, i øst til Hjartdal, Notodden og Bø, i sør til Kviteseid, og i vest til Tokke og Vinje. Høyeste punkt er Brattefjell, 1 541 moh. Seljord sentrum ligger i front av Skorve, 1370 moh. Seljord ligger ved Seljordsvannet og har en betydelig turisttrafikk om sommeren på grunn av den kjente lindormen Seljordsormen, Dansebandfestivalen, Countryfestivalen, Seljordspelet og ikke minst landbruksmessa Dyrsku'n. Seljord er en allsidig næringskommune. I de ytre delene dominerer landbruk, håndverk og anleggsvirksomhet. Tettstedene i Seljord er preget av stor bredde av arbeidsplasser, der handel, arrangementer, transport og privat tjenesteyting er det som dominerer. Befolkning 2 930 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Seljord kommune

Seljord kommune har ledig ei fast 100 % fast stilling som sjukepleiar i heimesjukepleia. Oppstart i stillinga er 02.01.2023.Kommunen søkjer
18.10.2022 Seljord

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere