<  
>  

Proletar

Salg / Markedsføring

I motsetning til mange andre ønsker vi ikke å jobbe på såkalt “retainer”, der dere betaler noen tusen i måneden og får god service i starten og deretter blir glemt. Vi har få kunder per ansatt, og ønsker å fortsette med det.

Proletar har følgende leveransemodeller:

Vi kan bistå som klassiske konsulenter på timebetaling, der vi tar på oss et litt lengre oppdrag og vi sitter sammen med dere for å finne ut hvordan dere best kan dra nytte av nettet i deres markedsaktiviteter. Dette vil i de fleste tilfeller innbefatte endringer på hjemmesidene, bruk av analyseverktøy, samt få en tydeligere forståelse for hva trafikken fra annonseringen er verd i kroner og øre. I tillegg vil vi selvsagt styre selve annonseringen, og om ønskelig lære opp deres ansatte slik at dere på litt sikt blir selvdrevne.

Er det ønskelig, tør vi å binde oss til å jobbe på ren resultatbasert avlønning der vi kommer frem til måleparametre sammen med kunden. I særs interessante tilfeller kan vi også ta eierandeler som betaling.

Vi jobber med forskjellige annonsører, fra noen av de absolutt største til mindre oppstartselskaper. Fellesnevner for våre kunder er at alle har et genuint ønske samt ressurser til å satse digitalt.

Sammensetningen av kompetanse, bakgrunn og arbeidsform gjør Proletar til en helt ny type aktør i innen Performance Marketing

Les mer
Fakta om Proletar
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Oslo

Ledige stillinger hos Proletar

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Partner

Fakta om Proletar

Adresse

grundingen 2