<  
>  

Birkenes kommune, Enhet teknisk forvaltning

Sørlandskommunen Birkenes (www.birkenes.kommune.no) har 5000 innbyggere og er 675 km2 stor. Birkenes kommune er sentralt beliggende med kort veg til flyplass og jernbane og er nabokommune til Kristiansand og Lillesand. Kommunen er tilsluttet et interkommunalt samarbeid (www.knutepunkt.sorlandet.no) som omfatter Kristiansand og seks nabokommuner.

Vi har et allsidig næringsliv med blant annet 430 industriarbeidsplasser. Kommunen har flotte naturområder og kort vei ut til Sørlandets fineste skjærgård. Tovdalselva med økende laksebestand renner gjennom kommunen. Kulturlivet er rikt og variert. Kommunen satser på barn og unge og er kjent for sitt allsidige kulturtilbud. Birkenes kommune har valgt følgende verdier: Sprek - Ekte - Dyktig!

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Birkenes kommune, Enhet teknisk forvaltning

Adresse

Smedens Kjerr 30 4795 BIRKELAND