<  
>  
.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Trainee økonomi og rådgivning Trainee

Trainee i Aktiv Kontroll
Trainee
Ikke spesifisert
Sted
Oslo
Les mer

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (1)
logo
Trainee økonomi og rådgivning
Utdanner du deg innenfor økonomi og ser etter et relevant sted å starte din karriere - les videre! Aktiv Kontroll er en start-up med 10 ansatte som arbeider med økonomi, faktura, purring og likviditet på vegne av våre over 1300 kunder. Vi ser etter deg som kan jobbe 2-3 dager i uken, med mulighet for mer i perioder og mulighet for fulltid etter endt utdannelse. Arbeidsoppgavene er økonomisk rådgivning til våre kunder, saksbehandling og kundeoppfølging. Oppgavene er tilpasset at du er under utdannelse/er nyutdannet og vi gir selvsagt full opplæring i alle systemer, oppgaver og metoder! Dette vil være et svært godt utgangspunkt for videre karrière i økonomibransjen. Fra oss kan du forvente et ungt og fremoverlent team, mange utfordringer og fleksibilitet til å utforme din egen arbeidshverdag. Vi sitter i moderne lokaler med kantine og treningsrom tilgjengelig, og bare 200 meter å gå til bussen. Hvis dette høres ut som noe for deg hører vi gjerne fra deg!

Fakta om AKTIV KONTROLL

Adresse

0282 OSLO