Skjåk kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Skjåk i Gudbrandsdalen er en kommune og fjellbygd i Oppland. Kommunen ligger lengst vest i Ottadalen. Den grenser i nord til Norddal, Rauma og Lesja, i øst og sørøst til Lom, sør til Luster og i vest til Stryn og Stranda. Skjåkbygda ligger i en regnskygge for nedbør, og har den laveste nedbør i landet med 278 mm i året. Jordbruk er basisen for bosetningen i Skjåk. Bygda er kjent særlig for intensivt husdyrhold der melkeproduksjon og gris tradisjonelt har stått sterkt og gjør det fremdeles. Skjåk Almenning er den dominerende aktøren i skogbruket. I Skjåk er det et vesentlig innslag av industri. Mekanisk industri og møbelindustrien har de lengste tradisjonene, men nye bedrifter kommer til. Interfil er en ti år gammel bedrift som produserer filter for rensing av luft i bygninger. Reiselivet spiller en viss rolle og bør kunne utvikles positivt framover. Befolkning 2 331 (2008)
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere