Sporten Drift AS

Reiseliv / Turisme / Event

Sporten Drift AS er et datterselskap av Sult og Tørst AS som drifter ulike selskapslokaler i Oslo og omegn. Sult og Tørst ble etablert i 1997, og har idag 15 fast ansatte medarbeidere. Vi har hovedkontor på Bygdøy.

Vi leier ut lokaler med full servering til Bryllup, konfirmasjon, firmafester, minnestunder, etc...

 

Les mer
Fakta om Sporten Drift AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
11-50
Etablert år
1997
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Sporten Drift AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet. Dine arbeidsoppgaver vil være; videreutvikle og vedlikeholde  nettsidene ha ansvar for digital markedsføring og utsendelse av nyhetsbrev jobbe med søkemotoroptimalisering oppdatere og gjennomføre alle aktiviteter på sosiale medier utarbeide markedsplan og kampanjer sammen med salgsleder Kvalifikasjoner; utdanning i markedsføring, grafisk design, eller annen relevant utdanning god kunnskap og interesse til sosiale medier og digital kommunikasjon god kjennskap til - og interesse for - Google AdWords, Google Analytics, SEO og andre verktøy god muntlig og skriftlig fremstillingsevne strukturert og nøyaktig Vi kan tilby; fleksibel arbeidsplass spennende og utfordrende arbeidsoppgaver hyggelige kollegaer konkurransedyktige betingelser
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Daglig leder

Fakta om Sporten Drift AS

Adresse

Huk Aveny 56