<  
>  

Smøla kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Smøla er den kommunen som er lengst nord i Møre og Romsdal. Over Ramsøyfjorden i øst ligger øya og kommunen Hitra, og over Edøyfjorden i sør ligger Aure. Kommunen består av en stor øy (fast-Smøla) og mer enn 5000 mindre øyer, holmer og skjær, noe som gjør at kommunen har hele 1/3 av fylkets totale kystlinje. Flere øyer var tidligere bebodd, men eiendommene blir nå kun brukt som fritidseiendomer. Jorbruk står for 12% av de sysselsatte. Fiskeri, fiskeoppdrett, fiskeforedling og relaterte virksomheter utgjør ca 40% av den samlede sysselsettingen. På vestsiden av øya har Statkraft anlagt Smøla vindmøllepark. Med totalt 68 vindmøller er Smøla Vindpark Europas største på land. Befolkning 2 125 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere