TusenFryd

Øvrig, Reiseliv / Turisme / Event
*Historien om TusenFryd Fornøyelsesparken TusenFryd på Vinterbro i Ås kommune utenfor Oslo ble offisielt åpnet 11 juni 1988 etter en byggeperiode på 18 måneder. Ideen bak fornøyelsesparken var at Oslo-området manglet en slik attraksjon. 50 prosent av Norges befolkning bor innenfor en avstand fra TusenFryd som gjør dagsbesøk naturlig. TusenFryd sikret seg den gang leierett til et område på ca. 460 mål, samt rett til leie av ytterligere 120 mål. Fornøyelsesparken har en meget god beliggenhet med tanke på enkel adkomst fra ferdselsårer og befolkningssentra. Parken hadde fra starten et innhold med vekt på typiske fornøyelsespark- og tivoliaktiviteter. Hovedattraksjonene var berg- og dalbane, karuseller, tømmerrenne, ferdighetsspill og utendørsscene. Siden 1988 er TusenFryd blitt videreutviklet betydelig, og fremstår langt mer innholdsrik enn i åpningssesongen. Fornøyelsesparken er blitt en suksess med rundt 500.000 gjester årlig og sunn økonomi. Parken kan i dag friste med hele 33 attraksjoner. TusenFryd er også Norges største arbeidsplass for sommerjobber med 750 ansatte.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om TusenFryd

Adresse

TusenFryd AS, 1407 Vinterbro (Litt utenfor Oslo)