<  
>  

Stange kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Stange er en kommune liggende på østsiden av Mjøsa i Hedmark. I nord grenser den mot Hamar og Løten, i øst mot Våler og Åsnes, i sør mot Nord-Odal og Eidsvoll. I Mjøsa grenser Stange mot Ringsaker, Østre Toten og Eidsvoll. Ottestad ligger helt nord i Stange kommune, og er en forstad til Hamar. Det er det største tettstedet i kommunen, og omtrent 7000 mennesker bor der enten i villabebyggelse eller på gårder. Helt nord, mot Åkersvika finner man Åkershagan, et fritidsområde der også Åkershagan opplærings- og aktivitetssenter ligger. Her ligger også Norsk Utvandrermuseum og forskningssenter. I 2006 åpnet en golfbane i Ottestad. Atlungstad Golf er et 18-hulls golfanlegg. I Ottestad ligger forøvrig den historiske Ringnes gård. Den har opprinnelse fra helt tilbake i vikingtiden. På Ringnes har det blitt funnet sverd og økser datert til 800-tallet, og mynter, sølv- og gullsmykker som er datert tilbake til ca. år 1000. Stange er den største jordbrukskommunen i Hedmark. Av fjorten gårder i fylket med over tusen mål jord, ligger elleve av dem i Stange. I tillegg er 60% av arealet produktiv skogmark. Norges eldste landbruksskole, Jønsberg landbruksskole, ligger her. Befolkning 18 821 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Stange kommune

Stange kommune har startet et omstillingsarbeid for å oppnå balanse i kommunens drift i perioden 2023-2026. Bistand- og lederstøtte i
01.12.2022 Stange
Ønsker du å utgjøre en forskjell for barna og unge i Stangeskolen? Da er vi på jakt etter deg som
04.12.2022 Stange
Stange kommune har ledig vikariat som kulturkonsulent og prosjektleder i virksomheten Kultur med hovedarbeidsområde i kulturskolen. Vi ønsker oss en
05.12.2022 Stange

Rekrutteringskalender

 • DES 01
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • DES 04
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • DES 05
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (55)

Fakta om Stange kommune