Praxair Norge AS

Olje / Gass / Energi / Kraft, Industri og produksjon

Praxair Norge AS er en del av Praxair, Inc., ett av verdens ledende industrigasselskap med mer enn 27.000 medarbeidere i over 50 land. 

I Skandinavia er vi over 300 medarbeidere, har flere luftgassfabrikker, fyllestasjoner og tørrisfabrikk. Vi sikrer lokal tilstedeværelse gjennom et omfattende forhandlernett med over 170 forhandlere. Praxair produserer, selger og distribuerer industrigasser, medisinske gasser, spesialgasser og tørris. I tillegg til gass tilbyr vi også installasjon og vedlikehold av gassrelatert utstyr. Praxairs produkter, teknologier og tjenester gjør vår planet mer produktiv ved å gi effektive og miljømessige fordeler til de fleste bransjer. 

Praxair Norge AS har hovedkontor i Oslo og sju salgskontorer, produksjons- og forsyningsenheter plassert i Stavanger, Bergen, Trondheim, Molde, Sauda, Porsgrunn og på Rjukan.

Vår visjon
Å bli regnet som verdens beste industrigasselskap av våre kunder, ansatte, aksjonærer, leverandører og i de lokalsamfunn hvor vi opererer.

Vår misjon
Å gjøre kloden vår mer produktiv – Vi utvikler teknologi, produkter og tjenester som bidrar til å opprettholde og beskytte planeten vår. Vi forplikter oss til å forbedre våre kunders økonomiske og miljømessige resultater, i tillegg til at vi har fokus på å forbedre de lokalsamfunnene der vi driver virksomhet.

Les mer
Fakta
Hovedkontor
Ringnesveien 50
Antall ansatte
51-200
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Filmer

Praxair film

Adresse

Ringnesveien 50, Oslo