<  
>  

Eiker Vekst

Eiker Vekst er en allsidig bedrift som i tillegg til veiledning og formidling av jobbsøkere, har seks ulike produksjonsavdelinger hvor vi tilbyr både praksisplasser og tilrettelagte arbeidsplasser.
Grobunn er stikkordet og vilje er våpenet. Hos Eiker Vekst dyrker vi samspillet mellom faglig kvalitet og troen på enkeltmennesket. Vi er en vekstbedrift som leverer produkter med mening, både for deg som kunde og for våre mange ansatte.
Eiker Vekst AS holder til i Ryghgata 6, Mjøndalen.
Les mer om oss på www.eikervekst.no
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Eiker Vekst

Vi er i vekst og søker etter en person i 100% stilling. Hos oss vil du jobbe med tiltaket Arbeidsforberedende trening (AFT). AFT er et tilbud til mennesker som har behov for bistand til å komme ut i lønnet arbeid eller utdanning. Vi søker etter personer som har et stort engasjement for at mennesker får brukt sine ressurser, når sine mål om jobb/utdanning og økt livskvalitet. Kompetanse om og erfaring fra arbeid med arbeidsgivermarkedet vil vektlegges.Faglig kvalifikasjoner:Bachelor eller utdanning på høyere nivåUtdanning/erfaring med veiledningDu har førerkort og disponerer egen bilPersonlige egenskaper :Du har evne til å skape og utvikle gode relasjoner i møte med jobbsøkerne og næringslivetDu jobber systematisk for å oppnå resultater over tidDu trives med en hektisk arbeidshverdag og høyt tempoDu er motiverende, resultatorientert og løsningsdyktigDu er engasjert og har evnen til å engasjere andreArbeidsoppgaver:Nettverksbygging mot næringslivet.Yrkes- og karriereveiledning.Kartlegging, veiledning og oppfølging av jobbsøkere.Tett samarbeid med saksbehandlere i NAV og andre relevante instanser.Rapportering til Nav.Vi tilbyr:Jobb i et miljø som er i konstant utvikling.En meningsfylt og spennende hverdag i et innovativt, faglig og kvalitetsbevisst arbeidsmiljø.Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver.Lønn etter avtale.Sterkt engasjement og personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.Har du spørsmål angående stillingene, ta kontakt med avdelingsleder Ingvill Sommerro tlf: 412 85 263. Benytt link i annonsen for å søke på stillingen. Adresse: Ryghgata 6,3050 Mjøndalen
04.10.2020 Drammen

Rekrutteringskalender

  • OKT 04
    2020
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Eiker Vekst

Adresse

3050 MJØNDALEN